Visitar la Central

La central de la Zona Franca està oberta als Ciutadans i es pot visitar durante super Funcionament. L'edifici singular, amb façanes evocant Els elements utilitzats en la generació d'energia, Permet que la seva visita sense interferir amb l'activitat mitjançant passarel·les exteriors.

Ecoenergies Barcelona ha concebut el disseny arquitectònic exterior de la central d'energies per facilitar les visites de les instal·lacions. Els Visitants puc moure gràcies encara sistema de passarel·la., Observar la producció d'energies des de 6 punts d'Observació equipats amb pantalles audiovisuals i pujar al mirador per veure la descàrrega de la biomassa, l'àmbit geogràfic de la xarxa, les diferents parts de la central etc ... També disposem d'una sala multimèdia en la qual es projecten pel·lícules sobre el medi ambient, energia o pel·lícules educacionals per a les visites de grups escolars.

Aquestes visites Tenen com a enfocament principal el medi ambient. L'Objectiu és fomentar el model de xarxes calor i fred, així com l'estalvi energètic i sostenible explicant els punts claus de la producció i distribució d'energia tèrmica urbana: els punts claus de producció, la recuperació del fred provinent de la central del Port i la utilització de la biomassa de Parcs i Jardins de Barcelona per a la producció de calor i electricitat.
 

Com arribar a la central amb cotxe:

Ronda Litoral: Sortida 17: Seguir Zona Franca - Carrer 3 (C / 3) / Entrada pel Parc Logístic (peatge gratuït)

Ronda de Dalt: Nus Llobregat / Sortida Barcelona, Gran Via, Ciutat Vella / Ronda Litoral (Direcció Besòs) / Sortida 18: ZAL, Seguir Zona Franca - Carrer 3 (C / 3) / Entrada poe el Parc Logístic (peatge gratuït)

Gran Via: Pplaça Cerdà / Passeig Zona Franca / Ccarrer A / C1 / C62 / Aavinguda Parc Logístic / Carrer 3 / Entrar al Parc Logístic (peatge gratuït)

Autovia de Castelldefels (C-31): Incorporació a Ronda Litoral / Sortida 18: ZAL, Zona Franca / Carrer 3 / Entrar al Parc Logístic (peatge gratuït)

Amb transports públics:

Línia 23 (des de Plaça Espanya), parada Parc Logístic